Ràdio Cornellà estrena nova temporada i una APP

L’emissora municipal Ràdio Cornellà ha engegat ja la 35a temporada amb nous programes i més activitats, i com a novetat ara es podrà escoltar la ràdio local des del telèfon mòbil, per continuar sent un referent d'informació de proximitat a la ciutat. Ja està disponible la nova APP gratuïta per a IOS i Android i un nou sistema de podcast on es podran tornar a escoltar tots els programes de la temporada a www.radiocornella.cat.

Ràdio Cornellà fa una àmplia cobertura de l’activitat que realitzen les entitats i col·lectius de la ciutat a través dels seus programes informatius, des dels butlletins horaris, l’informatiu diari “Cornellà Notícies”, el programa diari “L’Entrevista”, el programa esportiu “L’Esport al punt” o el programa de debat “Les Veus de la ciutat”.

Ràdio Cornellà és un gran aparador de tot el que passa a la ciutat i dóna veu a col·lectius i entitats de tota mena. Aquesta temporada que ara comença tindrà un nou programa pilotat pels Castellers de Cornellà sota el nom “Fot-li pinya”. Més de setanta persones col·laboren actualment en la programació de la ràdio i fan possible 25 programes de temàtica diversa. Prop de 300 alumnes de primària i secundària de centres educatius de Cornellà visiten cada any l’emissora municipal i realitzen un taller on preparen el seu propi programa de ràdio.

Descarrega’t en aquest QR l’APP de Ràdio Cornellà