Cornellà potencia el comerç local per Nadal amb més activitats i premis a la fidelitat

L'Ajuntament de Cornellà, amb la col·laboració de l'associació Cornellà Compra a Casa, enceta la campanya de Nadal amb la celebració de la V Nit de Compres, que enguany vol posar en valor les virtuts del comerç local de la ciutat i potenciar aspectes com la qualitat, la varietat, la confiança i l'atenció personalitzada com a garantia davant dels consumidors.

Aquest divendres els comerços romandran oberts entre les 20 i les 24 hores i aquest any la Nit de Compres té com a novetat dos eixos d'actuació: s'amplia a la zona dels voltants del Mercat Marsans i, com en les darreres edicions, al voltant del Mercat Centre, on també s'instal·laran carpes de comerços d'altres punts de la ciutat. En total més de 90 establiments mostraran els seus productes amb descomptes especials, de fins el 50%, amb l'objectiu d'incentivar les compres nadalenques en el comerç de proximitat i fomentar el consum responsable.

La V Nit de Compres s'amenitzarà amb actuacions musicals, activitats d'oci i gastronomia. Destaca el concert del grup The Flaming Shakers, una de les millors formacions de versions dels Beatles, a les 22h a l'escenari de la plaça Lluís Companys.

Queda't amb el comerç de Cornellà

També durant la Nit de Compres, els comerços associats a Cornellà Compra a Casa repartiran bosses reutilitzables entre els compradors, amb el lema de la campanya de fidelització: "Queda't amb el comerç de Cornellà".

Aquesta iniciativa per premiar la fidelitat dels consumidors s'allargarà durant l'època de major importància de consum, com és el Nadal, però lliurant cistelles de plàstic laminat als clients; que a més, sempre poden sumar punts de descompte amb la seva tarja de fidelitat, que ja utilitzen més de 13.000 persones a la ciutat.

Acte d'encesa dels llums  i una pista de gel per als infants

Una altra de les iniciatives que porten a terme els comerciants per aquestes dates és l'acte d'encesa de l'enllumenat nadalenc, que tindrà lloc l'1 de desembre, a la plaça de Catalunya a les 19 hores. Prèviament hi haurà un espectacle d'animació i un taller per a tots els nens i nenes de Cornellà que hauran de fabricar uns molinets de vent per crear energia especial i que posarà en marxa l'enllumenat.

També, un any més comptarem amb la Fira de Santa Llúcia que enguany s'amplia i acull més paradetes, una pista de gel, un mini camp de futbol, karts i una pista de bàsquet, els dies 17 i 18 de desembre.

Llegir la nota de premsa completa