L'escola Abat Oliba de Cornellà obté el segell de qualitat etwinning

El curs 2015-16, l’alumnat de 3r de l’escola Abat Oliba de Cornellà va participar, conjuntament amb una escola polonesa, en un projecte de col·laboració eTwinning, a partir del qual han treballat a través d’internet en les diferents competències lingüístiques, així com en l’ús de les noves tecnologies (word, presentacions, google,  paint,  padlet,  power  point...). Els projectes eTwinning afavoreixen l'aprenentatge en col·laboració: els alumnes aprenen uns dels altres, interactuen, es comuniquen i, d'aquesta manera, se senten responsables del seu propi aprenentatge.

L’alumnat va ser aparellat per crear situacions comunicatives i de treball a l’aula i en col·laboració amb els seus companys polonesos a partir de la creació de diferents projectes comuns. La iniciativa ha aconseguit el Segell de Qualitat eTwinning, reconegut pel Ministeri d’Educació com a projecte d’innovació excel·lent.

L’escola continua desenvolupant la metodologia durant el curs actual. El programa eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea per promoure agermanaments escolars entre països i el desenvolupament de projectes de col·laboració mitjançant internet.

Per saber-ne més sobre el projecte eTwinning