Les estacions de metro de Cornellà estan fora de servei temporalment

Des del dissabte 3 de desembre fins al diumenge 11 de desembre, tots dos inclosos, es duran a terme obres de millora a la infraestructura de la L5 del metro afectant el tram comprès entre les estacions Cornellà Centre i Can Boixeres que quedaran sense servei temporalment.

Durant 9 dies es realitzaran obres a la linia 5 de la xarxa de metro amb afectació del servei a les quatre estacions de finals de la línea blava, direcció Cornellà Centre. Es tracta d'obres de renovació de la "diagonal" a l'estació de Cornellà Centre, i d'altres actuaciones en diversos punts. A la resta de la L5 hi haurà servei normal.

Per tant, l'actuació deixarà sense servei a Cornellà les 3 estacions de la L5: Cornellà Centre, Gavarra i Sant Ildefons. S'ha tingut en compte la data del pont del 6 al 8 de desembre per realitzar els treballs, donat que és quan menys impacte té en la mobilitat i pot ocasionar menys molèsties als ciutadans i ciutadanes que es traslladen a diari amb aquest mitjà de transport públic. Pel que fa al nombre de viatgers que utilitzen el transport públic des de Cornellà, cal destacar que tan sols amb metro les tres parades de la ciutat tenen una mitjana mensual de 565.000 validacions, i al voltant de 275.000 les cinc parades de tramvia.

Alternatives al metro

Com alternatives al transport de metro, s'ha habilitat un servei de bus especial que farà el recorregut entre les estacions afectades amb el mateix horari del metro.
A més, podeu utilitzar l'enllaç amb Rodalies entre les estacions de Cornellà Centre, Sants Estació i La Sagrera.
A Cornellà Centre, podeu agafar les línies de bus 57, 67, 68, 94 i 95, les línies N13 i N14 del NitBus  i les línies T1 i T2 del TRAM.
A Gavarra, podeu agafar les línies de bus 57, 67, 68, 94 i 95, i les línies N13 i N14 del NitBus.
A Sant Ildefons, podeu agafar les línies de bus 67, 94 i L85 de Baixbus, i la línia N15 del NitBus.

Per a consultes, TMB té a disposició dels usuaris el telèfon d’informació i atenció al ciutadà 902 075 027 (de dilluns a diumenge, de 8 a 21 h) i també el compte d’informació i atenció a Twitter (de dilluns a divendres, de 7 a 20 h).

 

TMB - estat del servei
Accedeix al mapa interactiu