Garden Cornnatur, idees fàcils i solidàries per guarnir el Nadal

A Cornellà pots trobar la botiga de jardineria especialitzada en paraments de la llar i plantes naturals amb tot el necessari per guarnir de Nadal la teva llar d'una manera fàcil i solidària. Garden Cornnatur presenta una extensa selecció de plantes, elements per a horts urbans i productes de decoració per crear un ambient nadalenc, tant a l'exterior com a l'interior de les llars. Compta amb una superfície interior de 1.836 metres quadrats i 2.250 al exterior, on es poden trobar arbres de Nadal naturals i artificials, plantes nadalenques (Poinseties), flors, ornaments de tot tipus, llums de decoració, espelmes, garlandes, canelobres, figures per a l'arbre i moltes altres alternatives originals i exclusives, a preus molt competitius, per decorar qualsevol racó de la habitatge i també per regalar.

El Garden Cornnatur compta amb personal especialitzat per a assessorar els clients en la compra, un ampli horari d'atenció i aparcament propi gratuït. A més de tot el catàleg de productes tant per a particulars com per a empreses ofereix també assessorament tècnic en jardineria i de lloguer de plantes per a fires i congressos.

El centre de jardineria està gestionat per l'empresa Tecsalsa, participada majoritàriament per l'Ajuntament de Cornellà, i té per objecte social oferir una oportunitat laboral i social a persones amb discapacitat intel·lectual. Tecsalsa dóna ocupació actualment a 160 persones amb discapacitat i més de la gestió del Garden, es dedica al manteniment de jardins i espais verds de la ciutat i de la manipulació de productes industrials.

Tecsalsa
Garden Cornnatur

Carrer Progrés, 10-12
Cornellà de Llobregat (08940)
Tel. 93 474 34 50
Horari:  de dilluns a divendres de 9 a 20 h, el dissabte de 10.30 a 14.30 i de 16 a 20 h;
i diumenges i festius de 10.30 a 14.30 h.

Llegeix el reportatge a la revista Cornellà Informa