Els mercats municipals amplíen els seus horaris i s’activa el dispositiu de seguretat

Els mercats municipals són els eixos sobre els quals s'articulen les diferents àrees comercials de la ciutat. Entre tots ells sumen més de 200 parades de productes frescos i també plats preparats i productes de drogueria, vinatería, fleca, servei de sabateria i herboristería, entre d'altres. En els últims anys els mercats municipals s'han renovat i han millorat les seves infraestructures per donar millor servei als clients. Cada any, milers de persones realitzen les seves compres de productes frescos a aquests centres. Amb motiu de les festes nadalenques els tres mercats municipals de Cornellà ampliaran els seus horaris d'obertura per donar resposta a la demanda dels usuaris.


Activat el dispositiu de seguretat
Agents de la Guàrdia Urbana i del cos de Mossos d'Esquadra han establert un dispositiu especial de seguretat per als dies de la campanya comercial de Nadal, que es posa en marxa el 19 de desembre i estarà actiu fins al 7 de gener.
Els agents, que patrullaran tant a peu com en vehicle, s'ubicaran als eixos comercials de la ciutat durant les hores de més afluència de persones per reforçar la seguretat objectiva i subjectiva i també donaran consells de seguretat als comerciants amb visites personalitzades a les botigues. A més, la Guàrdia Urbana mantindrà operatives durant aquestes dates les Unitats de Convivència i la Unitat de Seguretat Ciutadana que realitzen tasques de prevenció.


Per augmentar les precaucions i tenir contacte directe amb els cossos de seguretat us podeu descarregar l'aplicació gratuïta de seguretat municipal apta per a iphone i android.