Asfaltat l’accés al Complex de Can Mercader, una proposta de l’A prop Teu

Recentment s'ha asfaltat la zona d'accés a l'aparcament de Complex Esportiu de Can Mercader des del carrer Ríos Rosas. Una reforma que parteix de la iniciativa d'un veí que va fer la seva
consulta a través de la plataforma A prop Teu.
Les obres permetran l'accés amb vehicle de forma més còmoda i s'han desenvolupat durant el mes de novembre, amb un cost de 30.000 euros.
A més d'aquesta actuació, durant els darrers sis mesos, s'han portat a terme altres projectes de reforma seguint les indicacions dels ciutadans, com ara la col•locació de bandes reductores de velocitat al carrer Marqués de Cornellà, el canvi d'ubicació de contenidors a la carretera d'Esplugues o la creació de places d'aparcament de motos al carrer Bedoll per millorar la visibilitat en la part propera a la zona de vianants, entre d'altres.


Una forma de codisseny de l'espai públic

El projecte A prop teu, amb tres anys de vida, va néixer amb l'objectiu de canviar la manera de gestionar la ciutat en temes com la seguretat, la convivència i el manteniment de l'espai públic, buscant la coresponsabilitat de la ciutadania, escoltant les seves propostes i facilitant el contacte
directe amb els regidors. Un nou canal de comunicació directe entre veïns i administració local, format per una plataforma digital i xarxes socials per codissenyar la ciutat.

 

www.apropteucornella.cat