El Mag Maginet anuncia l'arribada dels Reis al parc de la Infanta

Com cada any, Cornellà es prepara per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient el 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 18.00 hores al parc de la Infanta, segons ha informat el Mag Maginet a tots els infants que el visiten a la seva carpa del Campament Oriental. Aneu-hi d'hora per poder trobar un bon lloc i gaudir plenament de la nit més esperada per tots els infants de Cornellà.

Només caldrà portar l'element màgic i seguir les instruccions del Mag per indicar el camí d'arribada a Ses Majestats. Després de donar-los-hi la benvinguda, començarà la cavalcada pels carrers de la ciutat. Al voltant de les 20.00 hores està previst que els Reis facin els seus parlaments des del balcó de l'Ajuntament i, després, seguiran fent camí per Cornellà, repartint regals i caramels, fins al carrer d’Ignasi Iglesias.

 

   
  Horari de la Cavalcada carrer per carrer (jpg)
   
  Recorregut de la Cavalcada (Google Maps)
   
   
   
   
  App Seguretat Ciutadana (iOS/Android)
   
  Campament Oriental i activitats de Nadal/Reis
   
   
   
   

Consells de seguretat

•    Si aneu amb nens, porteu-los a coll o de la mà. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb discapacitats psíquiques.
•    Eviteu recollir caramels a la zona de pas de les carrosses.
•    Vetlleu i controleu els nens i nenes perquè no s’aproximin a les rodes dels vehicles.
•    Queda prohibit transitar entre els vehicles i les carrosses de tota la Cavalcada.
•    No baixeu mai a la calçada per agafar caramels que quedin en el pas de les carrosses, us podeu distreure al pas de les següents carrosses.
•    No pugeu a les baranes, reixes o d’altres elements inestables que puguin ser perillosos.
•    Si aneu acompanyats o en grup, acordeu un punt de referència on tornar-vos a reunir en cas que us separeu. En cas de pèrdua d’un nen o nena, cal avisar immediatament a la Guàrdia Urbana o a la Creu Roja.
•    Una vegada finalitzat l’esdeveniment, abandoneu el lloc de forma ordenada, respectant l’ordre de sortida i seguint les indicacions dels serveis de seguretat.
•    En cas d’emergència: mantingueu la calma i estigueu atents a les indicacions dels serveis d’emergència. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres, ja que podríeu provocar situacions molt perilloses per a la gran quantitat de persones que hi ha concentrades.
•    Recordeu: davant de qualsevol emergència personal o col·lectiva, truqueu a la Guàrdia Urbana de Cornellà (93.377.14.15), utilitzeu l’APP de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Cornellà o bé truqueu al telèfon d’emergències 112.