Nous tallers i cursos als centres cívics per al primer trimestre de l'any

Encara és obert el termini per a inscriure's en qualsevol dels més de cinquanta tallers i cursos que ofereixen els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu per al primer trimestre de 2017. Els cursos són per al públic adult majoritàriament i es fan en horari de tarda.
L'oferta és molt variada. A Sant Ildefons es pot triar entre cursos creatius de fotografia, dibuix i pintura o joieria a altres d'activitat física com el tai-txi, vital-gym, zumba o els de memòria, de cuina, informàtica i els clàssics de balls de saló, dansa oriental, flamenc o sevillanes. Com a novetat, un taller de música i infància per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys.
Al Centre Cívic de Gavarra podrem trobar la vessant creativa amb el clàssic taller d'art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia, risoterapia, relaxació i meditació. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial.

Pel que fa al Parc Esportiu Llobregat, ofereix 34 cursos entre els quals es presenten algunes novetats com ara: improvisació teatral, balls llatins o dansa del Ventre. Així mateix, es faran cursos de costura creativa, cuina o d'escriptura creativa. També hi haurà propostes de creixement personal i alguns gratuïts relacionats amb el medi ambient.

 

Centre Cívic La Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic PELL