L'Ajuntament congelarà els impostos i taxes de 2017

L'Ajuntament de Cornellà ha decidit congelar, per segon any consecutiu, tots els impostos, taxes i preus públics per 2017, amb l'objectiu de no augmentar la pressió fiscal a la ciutadania, mentre manté l'oferta de serveis que presta el consistori.
D'aquesta manera, els ciutadans pagaran en 2017 el mateix IBI que ja pagaven en 2015, sense cap increment. A més, les famílies amb menys recursos i les nombroses podran comptar amb ajudes que redueixen fins al 50% el pagament d'aquest impost. Així mateix, es mantindrà la mesura aprovada l'any passat de penalitzar a aquells immobles buits de forma permanent.


Per a l'equip de govern, les ordenances fiscals de 2017 contribuiran a l'estabilitat pressupostària i la solvència financera d'acord amb els objectius de prioritzar les polítiques socials, el manteniment i millora de l'espai públic, la reactivació econòmica i la dinamització cultural. Les ordenances per al proper any van estar obertes a les propostes i aportacions de la població en la plataforma de participació "Cornellà Opina".