L’Ajuntament de Cornellà rep el premi “Administració Oberta”

L'Ajuntament de Cornellà ha rebut un dels premis a la bona gestió digital municipal de la segona edició dels premis Administració Oberta. Aquest guardó, reconeix l'esforç portat a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i l'ús dels serveis d'administració oberta entre la ciutadania i les empreses.
Els premis del Consorci AOC s'han concedit en funció a l'avaluació realitzada en el 15è informe sobre administració electrònica elaborat per la mateixa entitat. Cornellà ha estat guardonat en la categoria de ciutats amb més de 50.000 habitants.


A la cloenda del Congrés de Govern Digital, el dia 27 de gener, es va fer l'acte de lliurament dels Reconeixements d'Administració Oberta, als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l'administració digital a les seves organitzacions.
Aquest reconeixements s'atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l'ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l'Informe d'e-Administració a Catalunya. Al web del Consorci AOC es pot consultar la metodologia i els indicadors específics.

Els Reconeixements d'Administració Oberta tenen les següents categories: Ajuntament de menys de 1.000 habitants, de 1.001 a 5.000 habitants, de 5.001 a 20.000 habitants, de 20.001 a 50.000 habitants i de més de 50.000 habitants i Consells Comarcals.

Nota: Foto de l'acte procedent de la web de la Generalitat

Web AOC

Informació dels premis