Parcs Infantils més inclusius i fonts d'aigua potable a les places

L'Ajuntament de Cornellà ha treballat en la remodelació de diverses zones de jocs infantils, en diferents barris de la ciutat, per fer-los més inclusius, és a dir, accessibles i adaptats a nens i nenes amb algun tipus de discapacitat, perquè també puguin gaudir d'ells amb seguretat. L'actuació, suposa la col·locació d'elements que tenen en compte la diversitat funcional de tots els infants, ja sigui física o psíquica.

Ja existeixen jocs adaptats a la plaça Josep Tarradellas i a la plaça Joan Miró. També es farà l'escola Virolai i en breu començarà la remodelació dels jocs infantils situats a la plaça d' Almeda la Vella, al parc de la Ribera, i en l'avinguda Línia Elèctrica.

Fonts a places

Així mateix, s'estan instal·lant a diferents places fonts d'aigua potable  per a ús estrictament de les persones. Les fonts són amb un modern disseny amb dues piletes, una superior adaptada per a tots els públics fabricada amb materials de qualitat, i una altra inferior per a mascotes. La font compta amb una aixeta dosificadora per fomentar l'estalvi en el consum d'aigua.