Descobreix que pots fer a Cornellà aquest cap de setmana

Música, teatre, actuacions infantils, exposicions....Aquest cap de setmana es presenta intens en activitats a Cornellà. Dissabte tenim a la biblioteca de Sant Ildefons una actuació dramatitzada per a nens i nenes a partir dels 4 anys, al vespre s'amplia l'oferta amb el concert dels Manel a l'Auditori i un concert gratuït de Dtranquis i Sara Alba a la sala Ramon Romagosa dins de la programació del Cornellà Escena.

També diumenge tenim activitats per a tota la família: al Museu Palau Mercader, amb una activitat nova per descobrir el Planetari i una visita guiada a la planta Noble, a més, de poder visitar la mostra permanent del Museu de les Matemàtiques. I diumenge al vespre s'obre el concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà amb una obra de teatre al Patronat, a partir de les 18h. Molt plans que podràs gaudir i agendar per no perdre't res gràcies a la web www.queferacornella.com o descarregant-te al mòbil l'APP del Què Fer a Cornellà.


APP Què fer a Cornellà

Que fer a Cornellà és una aplicació de l'Ajuntament de Cornellà que et permetrà accedir a les activitats d'oci i cultura de la ciutat (teatre, música, exposicions, fires, espectacles infantils...) des del teu Smartphone. A més, podràs compartir els esdeveniments que més t'agraden a les xarxes socials i comprar directament les entrades dels teus espectacles favorits.

Descarrega't aquí l'APP
web QUÈ FER A CORNELLÀ