La ciutat s’engresca la setmana de Carnestoltes

El dissabte, 25 de febrer, el Rei Carnestoltes encapçalarà la gran rua de disfresses de Cornellà amb l'objectiu de donar pas a una tarda de diversió i disbauxa. La concentració serà a les 17.00h, al carrer Bonestar (al costat de la plaça de Catalunya).
La desfilada sortirà cap a les 18.00 per recórrer els diferents carrers de la ciutat i portar alegria i moltes dosis d'animació, i finalitzarà a la plaça de Catalunya amb una gran festa.
I diumenge, organitzat per la Xaranga Sarau, els més petits podran lluir les seves disfresses al Carnestoltes infantil, a partir de les 12.00 pels carrers del barri centre i que culminarà amb una actuació musical a la plaça de l'Església.


Durant tota la setmana els centres educatius organitzen activitats relacionades amb el Carnestoltes proposant als nens i nenes una acció diferent per cada dia de la setmana que culminarà amb les passejades i rues organitzades pels centres.


Dijous gras
Però la festa començarà dijous, 23 de febrer, amb la rebuda al Rei Carnestoltes i una festa de benvinguda a la plaça de l'Església a les 17.30h. A més a més, el dia 1 de març tindrà lloc la festa final amb el judici al rei Carnestoltes amb una gran festa a la plaça Catalunya.

 

Consulta aquí tota la informació del Carnestoltes 2017