L'Ajuntament de Cornellà guardonat als II Premios 9 de marzo

L'Ajuntament de Cornellà, i més concretament l'alcalde, Antonio Balmón, han sigut guardonats en els II Premis 9 de març per les persones desaparegudes. El premi ha sigut a la Millor Acció Institucional en el plànol local, destacant la figura d'Antonio Balmón, "pel seu compromís, lliurament i ajuda incondicional al llarg de 20 anys a InterSOS", l'Associació de familiars que va nàixer en 1997 després de la desaparició en Cornella de Cristina Bergua i per recolzar les iniciatives que van portar a l'establiment del 9 de març com a "Dia de les persones desaparegudes sense causa aparent".


Les candidatures rebudes van duplicar enguany les de l'edició anterior, en uns premis impulsats per la Fundació Quien Sabe Dónde Global, presidida pel periodista Paco Lobatón. Els premis es concedeixen en vuit categories per a reconèixer, promoure i fomentar les accions, iniciatives i recerques relacionades amb la realitat de les desaparicions. Els premis es lliuraran el pròxim 9 de març a Madrid.

Acte commemoratiu a la plaça dels Enamorats

El dijous, 9 de març, amb motiu del Dia de les persones desarapegudes sense causa aparent" se celebrarà un acte commemoratiu a partir de les 19.00h a la plaça dels Enamorats de Cornellà que comptarà amb la presència de representants institucionals i de l'entitat INTER-SOS.

Facebook Fundació Quién Sabe Dónde Global
Nota de premsa