S'obre la convocatòria del 33è Concurs de Còmics

Cornellà inaugura una nova edició del seu Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà. Hi poden participar joves d'entre 12 i 16 anys, a la categoria júnior, i fins a 30 anys, a la categoria sènior. El tema i la tècnica són lliures, tot i que els personatges han de ser de creació pròpia i inèdits. Les obres es poden presentar en castellà o en català fins al 30 de juny, inclòs.

Durant l'any 1985 es va iniciar el primer Concurs de Còmics, que va néixer com a una iniciativa per promoure la creació artística del jovent i que amb la seva mirada irònica, transgressora, fos un mitjà d'expressió juvenil. És una aposta cultural adreçada a els i les joves que està totalment consolidada a la nostra ciutat.

Pel concurs han passat autors com Albert Monteys d'El Jueves; Pedro Vera, també col·laborador d'El Jueves; o Berto Romero, el famós "nebot" de Buenafuente. Durant aquests últims anys, nous
valors com Igor Fernández, Joan Cornellà, Bea Tormo (Triz) que també fan les seves  col·laboracions a la revista i Martín Romero que ha publicat a Cavall Fort, Tretze Vents o Rolling Stones.

 


Per consultar les bases completes:
www.cornella.cat/ca/ConcursDeComics.asp
facebook.com/ComicsCornella