Cornellà celebra amb activitats familiars la festa del Riu, el 26 de març

Cornellà organitza la 4a Festa del Riu amb una jornada festiva i educativa a l'entorn del Riu Llobregat per promoure els seus valors naturals, i per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua. Es portaran a terme nombroses durant el matí: tallers naturalistes, pedalada popular, itinerari botànic i d'ocells, plantada d'arbres, actuació cultural, train running i un munt de propostes més per a compartir en família.

Les activitats començaran a les 10 del matí, organitzades sobretot al voltant de la passarel·la que dóna accés als marges del riu, al final del carrer Verge de Montserrat. A la majoria es requereix inscripció prèvia, que es pot fer al telèfon 93 475 87 18 o el correu eflores@aj-cornella.cat, però també es podran fer el mateix dia mentre quedin places disponibles.


Train Running 2017

Cordes, fang, contenidors, pneumàtics, aigua, túnels, xarxes ... Són els obstacles que ens posa davant la Train Running 2017 per gaudir amb la família i els amics d'una carrera d'obstacles. Pot participar-hi tothom, l'edat mínima són 8 anys si els menors van acompanyats.

 

TRÍPTIC INFORMATIU