Obertes les inscripcions per als cursos dels centres cívics

A partir d'abril, els Centres Cívics de la ciutat renoven la seva programació i donen pas a un trimestre ple de propostes, que es desenvoluparan principalment en horari de tarda per poder compatibilitzar amb l'horari laboral.


Així, el Centre Cívic La Gavarra té les inscripcions obertes fins a principis de mes i ofereix tallers d'art, de teràpia del riure i de teatre, entre d'altres. Per obtenir més informació de la programació del curs o realitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 93 376 20 11 o bé enviar un correu electrònic a ccgavarra@aj-cornella.cat.


El de Sant Ildefons presenta més de dotze cursos diferents, que van des de balls de saló, joieria, o cuina fins a iniciació a la informàtica. La formalització de la inscripció es pot fer trucant al 93 375 63 29 o enviant un correu a ccsildefons@aj-cornella.cat.


També el Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat s'han programat 36 cursos entre els que es presenten algunes novetats com ara "Swing Sense Parella" o "Mindfulness". També presentem nous monogràfics de Cuina on aprendrem a fer "Amanides", "Peixos" i "Pa" els dimecres o "Pasta Fresca", "Croquetes" i "Coques" els divendres a la tarda.

Informació cursos Centre Cívic La Gavarra
Informació cursos Centre Cívic Sant Ildefons
Informació cursos Centre Cívic Parc Esportiu