Fins al 30 d'abril és obert el termini de presentació de projectes als pressupostos participatius

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat té previst destinar als pressupostos participatius 1.346.875 euros dels comptes municipals de 2018, una xifra que suposarà al voltant del 25% del total d'inversions per al proper exercici. Per segon any consecutiu, s'obre a la participació ciutadana una part del pressupost per incentivar la col·laboració ciutadana en la gestió municipal i contribuir a una adequada planificació dels recursos municipals.

La quantitat s'ha dividit en dues parts: 846.780 euros (62,87%) per a propostes localitzades en els barris i 500.095 euros (37,13%) a propostes que puguin beneficiar el conjunt de la ciutat. Els ciutadans i ciutadanes podran proposar i presentar iniciatives per al seu barri o pel conjunt de la ciutat de qualsevol tipologia (cultural, social, esportiva, educativa, mediambiental...).

Presentació de propostes fins al 30 d'abril

Durant tot el mes de març es va obrir un procés informatiu a entitats i associacions de veïns per explicar el període i procés de participació i entre l'1 i el 30 d'abril es podran presentar els projectes. Per participar-hi només caldrà està empadronat a Cornellà, ser major de 16 anys i estar enregistrat a la web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat/

Un cop finalitzat el termini de presentació de propostes, una comissió de tècnics municipals valorarà les propostes presentades segons criteris de viabilitat tant tècnica, como jurídica i econòmica. Els projectes aprovats es sotmetran a votació popular entre el 16 de juny i el 15 de juliol a través de la web específica.

 

Díptic informatiu
Web dels pressupostos participatius