El filòsof i expert en política, Daniel Innerarity, retrata l'Europa actual a Cornellà Creació

Catedràtic de Filosofia Política, investigador Ikerbasque a la Universitat del País Basc i professor en l’Institut Europeu de Florència, Daniel Innerarity visita el Cornellà Creació el 5 de maig coincidint amb la imminent publicació del seu nou llibre ‘La democràcia en Europa’. Innenarity és un estudiós de les transformacions culturals i polítiques de les societats del coneixement i sobre la innovació dels sistemes de govern, la democràcia i la globalització.

Innerarity és autor d’altres llibres amb guardons de renom. Entre els més recents figuren ‘La política en tiempos de indignación’ (2015), ‘Un mundo de todos y de nadie’ (2013), ‘La democracia del conocimiento’ (2011) o ‘El futuro y sus enemigos’ (2009), a més de molts articles publicats gràcies a les seves habituals col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

El professor titular del Departament d’Economia, Finances i Comptabilitat a ESADE, Josep M. Sayeras, serà l’encarregat d’aportar més dades sobre el convidat intervenint en l’acte com a presentador i repetint presència al fòrum, ja que va ser un dels ponents de la quarta edició.

Web del Cornellà Creació