Cornellà Natura en la Metròpolis Verda

Departament de Medi Ambient

Entre el 6 de maig i el 4 de juny es pot visitar a la plaça d’Europa l’exposició “Cornellà Natura en la Metròpolis Verda”, que han produït l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà. Pel que fa a la nostra ciutat, el projecte Cornellà Natura hi té una presència especial, ja que aquest projecte està fonamentat justament en tres pilars: naturalitzar la ciutat, transformar la seva mobilitat i millorar la seva qualitat ambiental. Totes les actuacions que hi estan vinculades s’encaminen a fer una ciutat més verda i més propera als que hi vivim.

L’exposició, que es pot visitar entre 9.00 i 20.00 hores, és participativa i permetrà veure i tocar elements com: horts, caixes-niu, plaques solars, fanals LED… A més, inclourà visites guiades escolars, i els diumenges, s’hi faran activitats familiars organitzades per l’Ajuntament de Cornellà.

11 de maig. Visita tècnica guiada
Adreçada al públic general. No cal inscripció prèvia. A les 19.00 hores.

14 de maig. Taller Fauna invisible, la natura ens parla
Quins animals viuen a prop nostre? Descobreix com podem saber, gràcies a les pistes que ens deixen, quins mamífers i aus han passat per un indret. Podràs endur-te a casa una petjada de l’animal que més t’agradi!
A partir de 7 anys

21 de maig. Taller Cultiva plantes aromàtiques al teu balcó
Un petit balcó pot ser un gran espai on començar a cultivar els teus propis remeis i aliments. Coneix les principals tècniques per fer créixer el teu hort i comença a omplir el teu balcó d’aliments i remeis saludables.
Activitat adreçada a adults i famílies

28 de maig. Taller Laboratori d’energia eòlica
Construirem un petit aerogenerador i comprovarem com genera electricitat alhora que aprenem els conceptes bàsics lligats a l’energia eòlica.
Taller adreçat a famílies amb infants a partir de 6 anys.
Es construirà una maqueta per família.

Les activitats dels diumenges es fan de 11:30 a 13:30h. Més informació: telèfon 93 475 87 18 o medi_ambient@aj-cornella.cat

Podeu consultar més detalls de cada activitat a http://agenda.cornella.cat o bé inscriure-us amb aquest formulari.