Visita nocturna al Museu Palau Mercader aquest dissabte

Departament de Patrimoni

El proper 20 de maig se celebra la Nit dels Museus a Cornellà, i ho fa amb alternatives novedoses que ens permetran viure un dels nostres principals espais patrimonials, el Museu Palau Mercader, de forma molt diferent. Així, entre les 19.30 i les 21.00 hores es podrà assistir a la projecció del documental: “Barcelona, abans que el temps ho esborri”, que recorda la història d’uns parents dels Mercader entre les exposicions universals de 1888 i 1929.

A partir de les 21.30 hores tindrem en exclusiva a la planta baixa del Museu una sessió de gypsy jazz de la mà del grup Barnouche, mentre que a les 21 i les 22h s’han programat visites nocturnes guiades.

Més informació i reserves per a activitats al telèfon 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, o escrivint a l’adreça electrònica museumercader@aj-cornella.cat.

A més, també es podrà visitar i gaudir de l’activitat Math Mistery Box que ha preparat el Museu de Matemàtiques de Catalunya (situat a la planta superior del mateix Palau Mercader), de les 19.00 h a les 23.00 hores.

També al Museu Agbar s'han afegit a la Nit dels Museus: visites guiades gratuïtes al refugi antiaeri (un espai no visitable habitualment), música i Escape Experience entre les 19.00 i la 01.00h de la matinada d'aquest mateix dissabte.

 

Agenda d'activitats de patrimoni cultural per aquesta setmana

http://www.museudelesaigues.com/agenda.php?agenda=80

Consulta aquí totes les activitats de patrimoni (maig-juliol 2017)