Cicle Refugiats 2017

Com és tradició, des del Departament de Solidaritat i Cooperació escollim el mes de juny per celebrar el Cicle de Solidaritat dedicat a les persones REFUGIADES. I això és degut al fet que, per desgràcia, fa falta tenir un dia específic a l'any que ens recordi que les persones que viuen sota aquesta injusta situació necessiten la nostra atenció i de la nostra ajuda, i aquesta data es el 20 de juny: Dia Mundial del Refugiat.

 

Amb aquest motiu us presentem les exposicions i activitats que es faran a la ciutat durant els dies de juny i posteriors:

 

  • "Shameful Island" dels fotoperiodistes Xavi Herrero i Raül Clemente. Exposició fotogràfica a la Biblioteca Sant Ildefons. Del 19 al 30 de juny.

 

  • "El barro de Europa" dels fotoperiodistes Pau Coll i Edu Ponces (de RUIDO Photo). Exposició fotogràfica a l'aire lliure, situada a Can Mercader. Del 19 de juny al 9 de juliol.
  • El 4 de juliol de 18 a 20 hores, activitat explicativa de l'exposició de la mà dels autors i conta-contes per als més petits i tota la família, acompanyats amb integrants d'Eko Project.

 

  • Commemoració del Dia del Refugiat el 20 de juny a les 19:00 a la Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata, amb l'espectacle "3789", a càrrec de l'autora Laura Orozco Cees (de l'entitat Micro Cornellà Teatre).