Més oferta, més espais, més cultura, més Nits d’Estiu

Departament de Cultura

Durant el mes de juliol, l’Ajuntament de Cornellà ofereix música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l’aire lliure per gaudir de l’espai públic de la ciutat. Aquest any s’amplien els escenaris amb la incorporació de la plaça del Pallars i els parcs de la Ribera i del Canal de la Infanta, que se sumen als ja tradicionals del Castell, Can Mercader, l’Orfeó Catalònia i la plaça de Catalunya amb l’objectiu de fer arribar la programació d’estiu a tot el municipi.

La primera actuació comptarà amb la música dels viatgers, emigrants i nòmades de principis del segle XX. En mans d’Estación del Este, el concert tindrà lloc el divendres 30 de juny, a l’Orfeó (22 h).

Les Nits d’Estiu continuen creixent quant a enriquiment cultural, i ho fan gràcies als col·lectius, artistes i entitats que contribueixen a la programació amb les seves pròpies propostes. És el cas del Jazz & Beer, protagonista de la nit del dissabte 1 de juliol al parc del Canal de la Infanta, que presentarà, amb un petit tast, el V festival de jazz i cervesa artesana de Cornellà que tindrà lloc el proper 30 de setembre.

La programació inclou Cinema a la Fresca (dimecres a la plaça de Catalunya), els concerts del parc de Can Mercader (divendres a la nit), moltes propostes al Castell (dimecres, dijous, i l'Agrupa les nits dels dissabtes), i nous escenaris com el parc de la Ribera, la plaça del Pallars i la plaça d'Almeda la Vella.

Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

 

  Llegeix la nota de premsa completa
  Descarrega la programació completa Nits d'Estiu 2017
  Web de les Nits d'Estiu
  Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà