Cornellà estrena un nou escenari... i l'omple de màgia

Cornellà vol donar recolzament al talent creatiu i artístic dels barris. Per aquest motiu, el proper diumenge, estrenarem un escenari portàtil, que vol descobrir i identificar el talent emergent entre el veïnat, joves, infants o adults, que, per diferents motius, no hagin tingut l'oportunitat de mostrar-se en públic.

Per a l'estrena, hi haurà un espectacle de circ i, tot seguit, els mags Toni Ruiz, Oscar Borrás i Carlos Casillas, de l'Associació per al Foment de la Màgia Actitud W242 oferiran un petit espectacle especialment dissenyat per a l'ocasió, en què l'art de la màgia serà el protagonista. Serà a la plaça de Galícia, el diumenge 9 de juliol, de 20.00 a 21.00 hores.

Aquest nou escenari mòbil de l'Ajuntament de Cornellà ha estat dissenyat i fabricat per Jordi Rocosa, molt especial i molt original, que podrà recórrer els diferents barris de la ciutat. Com serà aquest nou espai per descobrir els talents amagats de la ciutadania de Cornellà? Què hi podreu aportar vosaltres? Descobriu-ho vosaltres mateixos el 9 de juliol, a la plaça de Galícia.

Associació per al Foment de la Màgia Actitud W242

 

Imatge vareta: Dissenyada per Freepik