Fins el 15 de juliol es poden votar projectes dels pressupostos participatius

Fins el 15 de juliol està en marxa la tercera i última fase del procés dels pressupostos participatius. Entre totes les propostes presentades, la ciutadania (qualsevol persona de Cornellà que tingui més de 16 anys) pot votar les que consideri més adequades per a la ciutat o per al seu barri, a través de la web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat o en els centres de suport presencial.

Es posen a votació 17 projectes per a tota la ciutat i 55 més localitzats als diferents barris, d'entre tots aquells que la ciutadania va proposar en la primera fase del procés, durant el mes d'abril. En van arribar 257, que han estat avaluats per seleccionar aquells que siguin viables econòmicament, jurídicament, i que es puguin incloure en el capítol d'inversions de l'Ajuntament. Les propostes que obtinguin més suport durant la fase actual s'incorporaran al pressupost municipal per a 2018.

Cal recordar que, per als projectes seleccionats, l'Ajuntament reserva 1.346.875 euros, que suposen la quarta part dels diners que s'han destinat aquest any a inversions: 500.095 en propostes que puguin beneficiar le conjunt de la ciutat, i la resta, 846.780 euros, per a propostes localitzades als barris. Qualsevol persona pot votar les propostes a nivell de ciutat, però només podrà votar les corresponents al seu barri.

Per votar, només cal estar registrat a la web dels pressupostos participatius.


WEB DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS