Citilab organitza la Setmana Open Data Lab d’estiu

Els propers 11, 12 i 13 de juliol el Citilab programa un especial sobre dades obertes en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data. Aquesta serà la primera edició de la Setmana Open Data Lab d'estiu amb accions diverses que tenen com a objectiu comú apropar el coneixement sobre l'open data tant a la ciutadania en general com a les petites i mitjanes empreses.

Dimarts 11 de juliol a les 18.30h s'engegarà aquesta setmana especial amb el workshop 'Crear projectes basats en dades obertes', una de les activitats gratuïtes que es duen a terme de manera periòdica a l'Open Data Lab.

Dimecres 12 a les 16.30h, tindrà lloc la xerrada 'L'Economia de les Dades' a càrrec d'Alberto Abella, expert en dades obertes. Posteriorment a la xerrada es desenvoluparà la jornada 'Les dades obertes, un valor per al meu projecte', adreçada a petites i mitjanes empreses. Les places per aquest esdeveniment són limitades.

La setmana de l'OpenDataLab conclourà amb una Deconferència on diferents persones expertes explicaran trucs o eines concretes sobre anàlisi o visualització de dades. Es tracta d'una marató de coneixement compartit en format de píndoles curtes  d'uns 20 minuts de durada aproximada, que tindrà lloc dijous 13 de juliol de 18 a 20h. 

Totes les activitats tindran lloc a partir de les 16h a les instal·lacions del Citilab (pl. Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat).

I a més...un robot artista al Tecnoestiu

El Tecnoestiu torna al Citilab a partir del 26 de juny fins el 26 de juliol per oferir un dia d'estiu replet d'activitats tecnològiques dirigides als esplais, casals d'estiu, famílies o grups que vulguin divertir-se i aprendre amb la tecnologia. Només cal escollir un matí i tenir moltes ganes d'aprendre i divertir-se!

La novetat d'enguany és que els participants del Tecnoestiu s'implicaran en la construcció d'un robot pintor que serà programat amb Snap4Arduino i després s'utilitzarà per dibuixar i pintar. D'aquesta manera, des de la robòtica i la programació s'explorarà també la creativitat i l'art, combinant l'aprenentatge amb l'oci i la imaginació.


Informació i inscripcions al Open Data Lab Estiu
Informació sobre el Tecnoestiu