La Trobada d’Entitats i la Fira de la Solidaritat, enguany el 8 de juliol

El dia 8 de juliol, de 18 a 21h, el Parc del Canal la Infanta acull la XII Trobada d'Entitats i la XVIII Fira de la Solidaritat per a la Cooperació. Una jornada on  entitats de la ciutat tindran l'oportunitat de mostrar a la ciutadania les seves activitats i projectes.

La Trobada, s'inaugura divendres, 7 de juliol al Citilab. Dissabte, dia 8 a la tarda les entitats s'instal·laran en diferents carpes al llarg del parc on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats. A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus.

En el mateix marc, tindrà cabuda la. Fira de la Solidaritat per a la Cooperació  que girarà entorn al voluntariat, a posar en valor la importància de persones generoses i compromeses amb diferents causes.

Gimcana i cuines del món

A les 17.30h es farà una gimcana familiar i s'obrirà un espai de jocs del món per als infants.

Cap a les 21h es podran degustar diferents plats en la cuina de la diversitat, i una part de la recaptació anirà destinada a un projecte de voluntariat liderat per una entitat de la ciutat. La vetllada estarà amenitzada amb l'actuació del grup "El mosquito del garito", una banda de música d'estil mestís amb essència rumbera.

Descarrega't el programa de la XIII Trobada d'Entitats i la XVIII Fira de la Solidaritat