Trobada de voluntaris per recordar les Olímpiades de 1992, vint-i-cinc anys després

Aquest any se celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona'92. Ràdio Cornellà està preparant un programa especial amb aquest motiu, ple de testimonis, especialment voluntaris, però també atletes, entrenadors, portadors de la torxa, treballadors... i també dels Jocs Paralímpics. Arran de l'èxit de la crida, Ràdio Cornellà ha decidit convocar-los a tots en un mateix dia i hora per compartir experiències i enregistrar nous testimonis.

La cita serà el dimecres 12 de juliol a les 19.30 hores a l'Estadi Municipal d’Atletisme de Cornellà (carrer del Rugbi s/núm.). L’acte és obert a tota la ciutadania que s'hi vulgui apropar i, en definitiva, serà un acte de reconeixement a l'"esperit olímpic" de la ciutat de Cornellà.

El testimonis que s’enregistraran formaran part d’un especial informatiu que s’emetrà el dimarts 25 de juliol a les 13.00 hores. El programa estarà disponible per Ràdio a la Carta just després de la seva emissió, a www.radiocornella.cat. També es compartirà a través de les xarxes socials de la ràdio.

L’organització d’aquest acte compta amb la col·laboració del Departament d’Esports municipal i del Club Cornellà Atlètic.