Ja és temps de refrescar-se a les piscines de Cornellà!

Les piscines d'estiu de Cornellà ja són a ple rendiment. La del Complex Can Mercader i la del Parc Esportiu Llobregat, estaran a la vostra disposició tots els dies de la setmana de 10.30h a 19.30h. Tot un oasi a la vostra ciutat!

Els abonats de cada instal·lació (PELL i/o Can Mercader) poden gaudir del servei de piscina exterior de la qual són socis, però també podran accedir a les piscines la resta de la ciutadania a través de diferents opcions: entrada puntual, abonament de temporada (per una o per a ambdues instal·lacions), o bé, abonaments de 10 i 20 usos, vàlids per als dos centres fins a arribar a l'aforament màxim permès.

La temporada de piscina a l'aire lliure al PELL acabarà el 31 d'agost i a Can Mercader acabarà l'11 de setembre. Tots els socis del PELL i els usuaris que adquireixin un abonament de temporada del PELL podran anar a la piscina de Can Mercader entre l'1 i l'11 de setembre, dies en els quals la piscina exterior del PELL romandrà tancada.

Com a mesura especial és manté l’entrada especial a preu reduït de 17.00 a 19.30 hores per tan sols 2 euros. Informeu-vos dels altres abonaments i descomptes disponibles (infantil, gent gran, etc.).

 

Web del Parc Esportiu Llobregat/Complex Aquàtic Can Mercader
Abonaments i descomptes
Normativa d'ús