Setmana de festa al barri d'Almeda

El barri d’Almeda de Cornellà celebra la seva festa gran amb moltes propostes lúdiques, culturals i esportives organitzades per les entitats i associacions del barri amb la finalitat de promoure la participació i fer gaudir grans i petits. Les festes van començar el passat dissabte 15 de juliol, amb la celebració de la cursa popular, un mercat d'intercanvi i una demostració de motos i cotxes antics. Durant aquests dies hi ha animació i jocs a la plaça d’Almeda La Vella i activitats esportives.

Les activitats principals arriben el cap de setmana: divendres 21 de juliol, amb l’actuació del grup musical santfeliuenc ‘Los Sobraos’, la compañía Tradición Cubana i el grup de jazz Asb Ladies, a partir de les 22 hores, a la plaça d'Almeda la Vella.

Aquest any es fa una aposta per l’art urbà i els artistes locals organitzant l’Urban Coast Cornellà, amb demostracions de grafits, Street Work Out, Dj + concerts, Micro Libre, etc, d’11 a 21.30 h, dissabte 22 de juliol, a la pl. de Joan Miró. Després, hi haurà concert amb l'Orquestra Fòrum a la plaça d'Almeda la Vella.

I diumenge a la mateixa plaça serà el torn de la ludoteca infantil, festa de l’escuma, correfoc i el final de festa.

  Programa Festes d'Almeda 2017