Concentració i estudi al Citilab les 24 hores del dia

Departament de Joventut

Són vacances per als estudiants, però no tots podran aparcar els llibres i oblidar-se’n, hi haurà a qui li tocarà pencar aquest estiu si vol passar de curs. Per facilitar l’estudi i la concentració en aquests mesos de calor, Citilab ofereix un ambient adequat per estudiar i preparar exàmens en espais adaptats durant els 365 dies de l’any, ja sigui de nit o de dia, dissabtes i diumenges, les 24 hores.

Per fomentar els hàbits d’estudi i donar suport als estudiants al llarg del curs, a través del projecte SUES —Suport a l’Estudiant—, Citilab facilita una aula d’estudi i dona suport als instituts i als alumnes facilitant els recursos perquè puguin desenvolupar els seus projectes de recerca. Entre setmana els estudiants poden fer-ne ús a partir de les 20 h i fins a les 8 h del matí, i durant l’horari habitual d’obertura, tot i que també es desenvoluparan altres activitats al centre.

Més de mil usuaris

Les aules d’estudi s’han consolidat al llarg del 2016 rebent més de 1.000 usuaris que han aprofitat les instal·lacions del Citilab per estudiar, treballar o fer projectes en grup, sumant així un total de 4.168 usos durant l’any. El perfil dels usuaris de l’aula correspon a una persona jove, d’entre 18 i 24 anys (el 47,95%), majoritàriament de Cornellà (el 55%), i que hi dedica tres hores de temps d’estudi. Aquests espais compten amb accés a wifi gratuït, amb una òptima connexió per poder desenvolupar totes les tasques. L’entrada a les aules d’estudi és oberta a tothom i no hi ha restriccions d’edat, tan sols cal fer-se el carnet de citilaber, que té un cost de 3 euros l’any.

 

  Aules d'Estudi Municipals
  Web del Citilab