Noves propostes per gaudir dels espais naturals de Cornellà

A la tardor es reprenen les activitats ambientals dels diumenges als parcs del Canal de la Infanta i de Can Mercader, per tal d'oferir a les famílies un espai de joc i aprenentatge posant en valor la importància del medi natural. A partir del 17 de setembre i fins al 26 de novembre es podrà participar en una vintena d'activitats gratuïtes per conèixer millor la flora i la fauna del parc, així com per adquirir hàbits més responsables de consum energètic o de gestió dels residus.

Aquest diumenge, al parc del Canal de la Infanta podreu crear el vostre propi kit de supervivència, aprendreu a distingir quins elements són imprescindibles per fer front als impactes i les conseqüències del canvi climàtic. I, si aneu al parc de Can Mercader trobareu un taller de tortugues invasores, on us explicaran la presència de tortugues als entorns naturals urbans i la problemàtica de les espècies exòtiques invasores. Es capturaran (mitjançant trampes) tortugues del parc i col·laborareu a retirar les exòtiques del medi.
A més, dins del parc trobareu l'espai de Jugateca Ambiental, de 11.30 a 13.30 h, promogut per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per descobrir els parcs a través del joc.

Visita guiada al riu Llobregat

Tenim molt a prop un espai natural amb un ecosistema molt ric, com és el riu Llobregat al seu pas per Cornellà, al qual us podeu apropar fent una passejada per la ribera o aprenent una mica més sobre la biodiversitat amb les visites guiades que periòdicament es programen des de l'Ajuntament. El pròxim dissabte hi haurà una activitat d'anellament d'aus i un taller de rastres apte per a persones de totes les edats, amb les explicacions d'experts sobre el terreny, i tenen una durada de dues hores aproximadament. Es recomana portar prismàtics. Us podeu inscriure al telèfon: 934758718 / medi_ambient@aj-cornella.cat

Consulta l'agenda municipal per conèixer totes les activitats programades.