Festes de barri: un cap de setmana ple d'activitats a la Gavarra

El barri de la Gavarra-Lindavista celebra, entre el 15 i el 17 de setembre, la seva festa. L'acte de presentació, amb Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, anirà seguit de la conferència "50 anys de memòria d'un barri", a càrrec de Gonçal Évole, el divendres 15 de setembre, a les 19.30 h, a la sala M. Rosa Casanovas, del Centre Cultural Joan N. García-Nieto.

El programa està farcit de nombroses activitats lúdiques i participatives de què es podrà gaudir durant tot el cap de setmana, com festivals de música, demostracions de danses i balls populars, cercavila, jocs infantils, col·leccionisme, activitats esportives, concursos gastronòmics i degustacions, entre moltes d'altres. A més, a la plaça Europa hi ha instal·lat de forma permanent un recinte amb atraccions firals i servei de bar, i hi tenen lloc les actuacions musicals de nit.

També hi haurà moltes activitats a la plaça Marsans, diumenge al migdia: es farà la 6a Sardinada popular "Memorial Pere Joan Forner", organitzada per l'Associació de Venedors del Mercat Municipal Marsans, i durant tot el matí tindrà lloc una nova edició del Mercat d'Intercanvi i Segona Mà, a més d'un taller d'inspecció tècnica de bicicletes.

Per a més detalls, consulteu el programa oficial:

Descarrega el programa de festes 2017