Nous tallers al Centre d'Empreses Baix Llobregat per generar innovació i emprenedoria

El Centre d'Empreses Baix Llobregat promou periòdicament jornades, seminaris i tallers d'interès empresarial amb la finalitat de crear i mantenir ocupació a través del foment de l'esperit emprenedor i innovador i del suport a la creació i consolidació d'empreses a la ciutat. Si estàs pensant en crear el teu propi negoci i vols conèixer els aspectes claus abans d'emprendre un projecte empresarial, el pròxim dilluns 25, tens un curs d'Introducció a l'emprenedoria. T'assessoraran sobre el pla d'empresa, els tràmits i forma jurídica més adients, l'obtenció de finançament, etc.

Però si encara tens dubtes sobre la viabilitat del teu negoci, potser necessites fer un estudi de mercat. Per saber-ne com es fa, dimarts 26 hi ha programat un taller sobre Com fer l'estudi de mercat de la meva empresa. Podràs aprendre una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Conèixer quina és la informació crítica, quines fonts d'informació estan disponibles i fer possible una anàlisi àgil, ràpida i molt útil, per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la idea de negoci.

El Centre d'Empreses és l'àrea de promoció econòmica de l'empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica de Cornellà de LLobregat (PROCORNELLA).

 Consultar activitats del Centre d'Empreses Baix LLobregat