Inscripcions obertes als Tallers de Ciutadania per conèixer la gestió municipal

L'Ajuntament de Cornellà organitza uns tallers adreçats als ciutadans i ciutadanes que vulguin conèixer i resoldre els dubtes sobre la gestió municipal. Es tracta d'un dels compromisos adquirits per l'actual equip de govern per promoure una escolta activa i millorar la coresponsabilitat en la gestió pública. L'Ajuntament és l'administració més propera amb què és troba la ciutadania, per això ha de ser accessible per a tothom, transparent i bidireccional.

El Taller de Ciutadania consta de tres sessions setmanals, d'una hora de durada (de 19 a 20 h), on es tractaran temes com l'organització de l'administració local, com es gestiona la part econòmica, els impostos dels veïns i veïnes, els canals de comunicació de l'Ajuntament... Les sessions es faran els dimecres 4, 11 i 18 d'octubre, a la Sala Raimon Llort de la BibliotecaCentral, C.C. Joan N. García-Nieto, i la intenció és programar-ne més en els diferents barris de la ciutat.

Es tracta d'un pas més en el conjunt de propostes de mesures de Governança desenvolupades en els últims anys, com el Consell de Ciutat, la creació de la figura del Síndic, el portal de Govern Obert, l'Oficina de Transparència Municipal, els pressupostos participatius o el canal A Prop Teu, entre d'altres. Totes elles encaminades a implicar la ciutadania en la presa de decisions municipals per respondre a les necessitats i interessos generals de Cornellà.

Per participar al Taller de Ciutadania pots inscriure't omplint el FORMULARI a la web municipal.

Descarrega't el programa del Taller de Ciutadania