Cinefòrum a Cornellà per conscienciar sobre l'Alzheimer

Cornellà s'ha sumat aquests dies al Dia Mundial de l'Alzheimer (21 de setembre) amb diferents activitats dirigides a donar a conèixer la malaltia. Aquest dijous 28 de setembre, a les 18h, als Cinemes Full HD SPLAU (Av. Baix Llobregat) projecten la pel·lícula "Amanecer de un sueño", dins dels actes programats a Cornellà per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat (AFA). Cada any es programem més de 50 actes a les diferents poblacions de la comarca: xerrades, cinefòrums, exposicions, representacions teatrals, tallers... i enguany màgia solidària, per conscienciar la ciutadania i donar suport a les famílies que han de conviure amb aquesta malaltia.

"Amanecer de un sueño" està inspirada en la història personal que el mateix director va viure al costat del seu avi. La pel·lícula aprofundeix en els efectes que la malaltia produeix en els familiars del pacient. En acabar la projecció hi haurà una taula rodona per comentar els aspectes de la malaltia que s'hi veuen reflectits, moderada per Antonia González, infermera i coordinadora del centre Alois de Cornellà (Avda. Línea elèctrica, 13 baixos). L'entrada és un donatiu solidari de 5€.

L' Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat és una associació sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública i amb més de 20 anys de trajectòria al servei dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars. Gestionen un centre d'estimulació cognitiva i descàrrega familiar per a persones afectades per aquest tipus de demència a Cornellà, el centre Alois.


Descarrega't el díptic informatiu