Les propostes del Què Fer per aquest cap de setmana et faran sortir al carrer

Arriba a Cornellà un cap de setmana carregat de propostes i estrenes. Estrenem la nova programació del Cultura en Família amb Els viatges de Rolf and Flor, un espectacle de música pensat per fer ballar a tota la família; pugem el teló de L'Auditori amb l'obra La Treva, amb Mima Riera, David Selvas, Clara Segura i Ramon Madaula; tindrem festa des del migdia i fins a la mitjanit amb el festival de jazz i cervesa artesana de la ciutat que celebra la 5a edició el pròxim dissabte 30 de setembre, a la plaça de l'Església (Can Vallhonrat). Els petits concerts a l'Orfeó comencen la tempordad animant els carrers amb La Bandarra Street Orkestra, en el marc de les festes del barri del Pedró.

El diumenge, 1 d'octubre, tothom està cridat a participar en la Cursa Popular "Ciutat Cornellà", que enguany arriba a la 35ena. edició. Novament, inclou una prova solidària, que servirà per aportar fons a la Botiga Solidària de Cornellà, amb el lema "Corre per les persones que et necessiten".

A més, recordeu que cada diumenge trobareu les activitats ambientals i familiars al parc de Can Mercader i al del Canal de la Infanta, i les propostes de patrimoni amb les exposicions temporals i les visites guiades a la planta noble del Museu Palau Mercader.

Ja ho saps si no et vols perdre res del que passa a la teva ciutat: 

 Què fer a Cornellà