Cornellà se suma al rosa contra el Càncer de Mama

Cornellà se suma novament al rosa coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama (19 d'octubre), celebrant un acte solidari, el IV PINK ZUMBA, al pavelló del Parc Esportiu Llobregat PELL el dissabte 7 d'octubre a les 12h. Una Masterclass de ZUMBA oberta a tothom -abonats als centres o no-, familiars i amics, nens i adults, tothom hi pot participar.

Serà més d'una hora de zumba (activitat cardiovascular amb música llatina i internacional), ballant al pavelló del PELL per gaudir i fer activitat física per una bona causa. L'únic que es demana és que el dia de la Masterclass es faci un donatiu a favor de l'AECC i es porti samarreta, mocador, etc de color rosa.

Amb aquesta iniciativa es pretén sensibilitzar sobre una malaltia que, sortosament, s'està convertint en crònica gràcies als avenços mèdics i tecnològics quant als tractaments i, sobretot, en la conscienciació cada vegada més assumida entre les dones que cal prendre mesures de prevenció. Practicar lactància materna, evitar el consum d'alcohol i tabac, i dur una vida saludable fent esport i portant una dieta equilibrada són alguns dels consells sobre els quals es vol incidir aprofitant la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.