Els veïns i veïnes del barri Centre celebren la seva Festa Major

El barri Centre comença les festes de l'arbre i de la verge del Roser amb moltes oportunitats per compartir i gaudir. Les activitats organitzades per l'Associació de Veïns del Casc Antic es programen des de la proximitat perquè les famílies i els veïns i les veïnes puguin gaudir junts: manualitats, música, cercavila, plantada d'arbre de tardor, botifarrada, havaneres, espectacles infantils i altres elements de cultura popular i comunitària.

El gruix del programa de la Festa es desenvoluparà de divendres a diumenge. Els més petits podran començar la festa gaudint divendres (17.30h) de jocs infantils i manualitats a la plaça de l'Església i els adults amb la VIII edició de Cornellà Degusta, una fira de vins i gastronomía amb degustació de productes dels comerços del barri i actuacions musicals a la plaça Lluís Companys.

També divendres una cercavila formada per diferents grups musicals amenitzarà els carrers. La plantada de l'arbre i la botifarrada al Camp de les Aigües arribaran al vespre de divendres i continuarà amb una botifarrada i cantada d'havaneres.

Per dissabte i diumenge quedaran activitats esportives, exposicions i altres activitats que tindran com a escenari principal el Camp de les Aigües. La música serà la protagonista de les nits, amb sessions de DJs per als més joves el divendres, i show de varietats i ball per a tots els públics el cap de setmana.

PROGRAMA DE FESTES