Què Fer t'ofereix els millors plans per al cap de setmana: espectacles, Fira de Playmobil, Baixcicletada...

Els dies 7 i 8 d'octubre de 2017 arriba per primera vegada al recinte firal de Cornellà la Fira de Col·leccionisme Playmobil. Una oportunitat de gaudir de tres mil metres quadrats dedicats a aquestes populars figures combinant l'oci en família, el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil. Exposició de diorames, tallers de creativitat, jocs educatius i a més us podreu fotografiar al photocall de figures gegants, participar en el concurs infantil de diorames i entrar en el sorteig d'un lot de productes Playmobil. A més, si heu estat atents aquests dies als aparadors de la ciutat, us haureu trobat amb algunes de les 13 figures XXL que promocionen l'esdeveniment, si les descobriu totes podreu entrar en el sorteig de 4 clicks d'aproximadament 80 cm d'alçada. Al Què fer a Cornellà us donem algunes pistes per facilitar-vos la recerca...

A més a més de la Fira Playmobil, per entretenir la canalla teniu el programa Cornellà Cultura que us porta un dissabte familiar a la biblioteca Sant Ildefons i animació musical a la plaça de la Sardana el diumenge a les 12 h. La temporada teatral ja està a ple rendiment i per aquest cap de setmana teniu els monòlegs del líder del grup Mojinos escocíos El Sevilla, a L'Auditori, i un espectacle de dansa, teatre i circ a la plaça de Catalunya dins la programació Cornellà Escena.

I el diumenge, toca mobilitzar-se pel medi ambient i sumar-se a la Baixcicletada! A més, recordeu que podeu trobar les activitats ambientals i familiars al parc de Can Mercader i al del Canal de la Infanta, i les propostes de patrimoni amb les exposicions temporals i les visites guiades a la planta noble del Museu Palau Mercader.

Ja ho sabeu si no us voleu perdre res del que passa a la vostra ciutat: 

Què fer a Cornellà