La gestió econòmica en l’administració local centrarà la 2na sessió del Taller de Ciutadania

Continuen les sessions del "Taller de Ciutadania" posat en marxa per l'Ajuntament de Cornellà perquè tots ells ciutadans i ciutadanes puguin conèixer de prop la gestió i els mecanismes de funcionament de l'administració local. En aquesta segona sessió es posarà l'accent en la gestió econòmica de l'administració local: com es fan i prioritzen els pressupostos? A què s'adrecen els nostres impostos? Com funcionen els aparells administratius?, les Ordenances fiscals, els tributs o procediments administratius.

La sessió tindrà lloc aquest dimecres 11, a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, C.C. Joan N. García-Nieto. En total seran tres sessions setmanals (4,11 i 18 d'octubre), d'una hora de durada (de 19 a 20 h), on es tractaran temes com l'organització de l'administració local, com es gestiona la part econòmica, els impostos dels veïns i veïnes, els canals de comunicació de l'Ajuntament...

Es tracta d'un pas més en el conjunt de propostes de mesures de Governança desenvolupades en els últims anys, com el Consell de Ciutat, la creació de la figura del Síndic, el portal de Govern Obert, l'Oficina de Transparència Municipal, els pressupostos participatius o el canal A Prop Teu, entre d'altres. Totes elles encaminades a implicar la ciutadania en la presa de decisions municipals per respondre a les necessitats i interessos generals de Cornellà. L'Ajuntament és l'administració més propera amb què és troba la ciutadania, per això ha de ser accessible per a tothom, transparent i bidireccional.

Per participar al Taller de Ciutadania omple el FORMULARI 
Descarrega't el programa del Taller de Ciutadania