Estrenem jocs infantils al carrer Joan Maragall

Cornellà Natura

Cornellà compta amb una nova zona de jocs infantils. El carrer Joan Maragall ha incorporat una petita àrea amb jocs per a infants, en el triangle format entre la zona propera als edificis i l'institut Francesc Macià. El nou espai compta amb un paviment tou, tobogans i balancins, i compleix les normatives d'adequació i seguretat per als infants.

La iniciativa s'ha desenvolupat arran d'una de les propostes fetes per la ciutadania als pressupostos participatius impulsats per l'Ajuntament el 2016. Va ser una de les més votades pel conjunt de veïns i veïnes de Cornellà i, per tant, un dels vuit projectes incorporats pel consistori a la proposta d'inversions del pressupost municipal per a l'any 2017.

L'Ajuntament de Cornellà ha impulsat aquests dos últims anys un procés participatiu destinant una part del pressupost d'inversions municipal perquè els ciutadans opinin sobre quins projectes volen que es desenvolupin al municipi. L'objectiu és potenciar la participació de tota la població, conèixer les necessitats reals i planificar la despesa municipal el màxim d'ajustada a les prioritats ciutadanes.