Citilab busca imatges per celebrar els deu anys d'existència

Per rememorar els 10 anys d'història del Citilab, s'ha creat una línia de vida digital que proposa un viatge en el temps des del 2007 -any d'inauguració del laboratori ciutadà d'innovació de Cornellà- fins a l'actualitat.

Aquesta línia de vida inclou esdeveniments únics acollits al Citilab, jornades i congressos nacionals i internacionals, projectes i iniciatives que han nascut i s'han desenvolupat amb molt d'èxit, treballs innovadors i imaginatius fets pels citilabers, formacions que s'han anat impartint al llarg dels anys, i visites i entrevistes a persones d'interès que han col·laborat amb el centre. Més de setanta fotografies i una seixantena de vídeos fan un repàs dels moments viscuts al Citilab durant aquests deu anys de vida. Un període en el que s'ha consolidat una comunitat de citilabers basada en la col·laboració, la cocreació, l'inclusió social i l'intercanvi de coneixement.

Teniu fotos o videos del Citilab?

Si formeu part o teniu algun record vinculat a la història del Citilab i voleu participar en l'elaboració d'aquesta línia de vida digital, envia la teva proposta d'imatge o vídeo a 10anys@e-citilab.eu indicant el vostre  nom, l'any que es va realitzar i l'activitat en la qual vau participar. Des del Citilab, es publicaran les vostres aportacions i d'aquesta manera es completarà aquest viatge cronològic amb els millors moments del Citilab de forma col·laborativa.

La participació es mantindrà oberta durant tota la setmana del 6 al 12 de novembre, i, properament, es realitzarà una exposició itinerant que es mostrarà a diferents espais de la ciutat durant 2018.

#10anysCitilab

Programa d'activitats 10è aniversari