Sortir de tapes o reservar butaques... Què Fer a Cornellà t'ho posa fàcil

Forma part de la comunitat Què Fer a Cornellà, la manera més fàcil, ràpida i còmode d'accedir a tota la informació d'oci i cultura de la teva ciutat. La web compleix tres anys des de la seva posada en marxa com a referent de la difusió cultural i artística de la ciutat. La plataforma té 2.790 seguidors a Facebook, 835 a Instagram i 1.626 a Twiter. A més, l’APP per a mòbils intel·ligents ha tingut, de gener a setembre de 2017 prop de 4.000 descàrregues.

Entra ara a www.queferacornella.cat i sigues el primer en conèixer els plans per esprémer al màxim el cap de setmana. Sàpigues quins son els 20 bars i restaurants de Cornellà que presenten tapes creatives, innovadores amb productes frescos i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, a la V edició del QuintoTapa que tot just acaba de començar. Enguany hi haurà una doble proposta de degustació: la tapa KM0 (de 3 euros) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz. La ruta està dividida en dos zones i entre tots els participants es podrà escollir les millors tapes en diferents modalitats i també hi haurà premi per al millor cambrer. I no t'oblidis de compartir el moment a les diferents xarxes socials Facebook, Twitter e Instagram.#quintotapa #quintotapakny #cornella #parcagrari #moritzbarcelona

I després de "tapear" res millor que gaudir d'un bon espectacle. Hi ha molts de gratuïts, però en cas que hagis de comprar-ne entrades, podràs fer-ho a través de la web i obtenir un descompte per a la programació del Cornellà Escena, el Cultura en Família o el Teatre L'Auditori. La Sala2.cat obre aquesta setmana amb nous espectacles programats d'octubre a desembre per omplir les nits de divendres a Cornellà. Continua amb la fórmula d'entrada més consumició a la Fragua, pel preu de 10 euros si la compres anticipada.

I aquest cap de setmana els joves d'entre 16 i 35 anys teniu una nova cita amb les Nits Insòmnia. Podeu triar entre passar una Nit Mexicana o una Nit de Terror, aprofitant que s'apropa Halloween. No us perdeu cap de les propostes que han programat especialment per a vosaltres i consulteu l'agenda de la web municipal.

I una recomanació literària. Empar Fernández, autora de Cornellà, presenta la seva darrera novel·la Hotel Lutecia, a la Sala Raimon Llort de la biblioteca Central de Cornellà, dilluns 30, a les 19 hores. No te la perdis!