Cornellà aposta per les vinyetes durant el mes de novembre

Departament de Joventut

Ja és aquí la 33a Mostra del Còmic de Cornellà. El mes de novembre, Cornellà es converteix en el punt de referència del món del còmic. Així ho anuncia el cartell realitzat enguany per l’autor local Guille de las Heras. La nostra ciutat s’omple d’historietes a través d’exposicions, tallers, xerrades i lectures a espais molt diversos com ara centres cívics, equipaments juvenils, centres educatius, comerços o biblioteques. L’objectiu és promoure aquesta activitat artística i donar oportunitats al jovent que es vol dedicar a aquest món.

D'aquesta manera, comença a la ciutat un mes dedicat al món de les vinyetes, a la imaginació i a la cultura, amb les darreres novetats i la participació de destacats autors i editorials del món del còmic. Tindrem exposicions de l’autora local Sonia Berenguer, d’alumnat de l’Escola Joso, del Colectivo de Autoras, l’exposició central del Kap, reproduccions d’originals de Miguelanxo Prado amb la seva obra Ardalén, del Centenari de Will Eisner, de personatges com Tintín i l’Ot el bruixot, d’il·lustradors relacionats amb el futbol i una xerrada de Meritxell Bosch.

I, el 3 de novembre tindrà lloc el lliurament de premis dels guanyadors de les vuit categories diferents del 33è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", al Castell, on també es farà entrega del 24è Premi Ivà a la dibuixant madrilenya Ana Miralles. Tanmateix, s'inaugurarà la mostra dels treballs participants al concurs.

Descarrega't el programa de la Mostra