Setmana del 10è aniversari del Citilab

La setmana del 6 al 12 de novembre el Citilab celebra el desè aniversari com a laboratori ciutadà d'innovació de Cornellà, amb diferents activitats com ara una setmana dedicada a la co-creació i repleta de workshops, sessions de treball i intervencions artístiques i tecnològiques. Divendres, 10 de novembre, serà el gran dia amb una festa citilaber on esteu convidats tots els ciutadans i ciutadanes amb actuacions i tallers diversos per a tots els públics. I diumenge 12 des de les 10.30h del matí hi haurà una Jornada de Portes Obertes amb tallers tecnològics i sostenibles pensats per gaudir en família.

D'una banda, Citilab organitza la Cornellà Cocreation Week, un esdeveniment amb activitats vinculades a la cocreació artística, de caràcter internacional i emmarcat en el projecte Future DiverCities, amb el suport de l'Ajuntament de Cornellà i la col·laboració de l'AMB i Creative Europe; i finalment, Citilab impulsa la 4a Setmana de la Co-innovació comptant a més a més amb el suport de la Xarxa d'Innovació Social Comarcal.

D'altra banda, la festa d'aniversari de divendres comptarà amb artistes, tallers, intervencions de caire cultural, presentació de l'aplicació mòbil Posa llums al Citilab (desenvolupada per l'equip d'Edutec del Citilab), conferències relatives a la realitat virtual i la intel·ligència artificial, i l'espectacle de màgia tecnològica Tecnomagos, entre d'altres.

Durant aquests deu anys de vida, Citilab s'ha consolidat com a referent nacional i internacional, sent el primer laboratori ciutadà europeu i una barreja entre un centre de formació i de recerca, una incubadora d'iniciatives empresarials i socials i, alhora, un centre digital d'innovació ciutadana.

Teniu fotos o videos del Citilab?

Per celebrar els 10 anys d'història del Citilab, s'ha creat una línia de vida digital que pretén rememorar la història d'aquest equipament de la ciutat, repassant esdeveniments, jornades i congressos nacionals i internacionals, projectes i iniciatives, treballs innovadors i imaginatius fets pels citilabers, etc. Si teniu algun record vinculat a la història del Citilab i voleu participar, envieu la vostra proposta d'imatge o vídeo a 10anys@e-citilab.eu indicant el vostre  nom, l'any que es va realitzar i l'activitat en la qual vau participar.

La participació es mantindrà oberta durant tota la setmana del 6 al 12 de novembre, i, properament, es realitzarà una exposició itinerant que es mostrarà a diferents espais de la ciutat durant 2018.

#10anysCitilab

Programa d'activitats 10è aniversari