Masterclass gratuïta amb l’expert en productivitat Agustín Peralt, a L'Auditori

Productivitat i autolideratge. La importància de la gestió del temps, és el títol d'aquesta nova cita en el marc del cicle ‘Masterclass' organitzat pel Cornellà Creació Fòrum i el Centre d'Empreses Procornellà. Les inscripcions són gratuïtes a través de www.masterclassprocornella.cat i poden formalitzar-les estudiants, emprenedors, empresaris i qualsevol persona que vulgui obrir-se a noves experiències i, alhora, formar-se en qüestions d'interès que poden arribar a aplicar en les seves facetes laborals. La sessió tindrà lloc el dijous 9 de novembre,  de 18.30 a 20.30 hores a L'Auditori de Cornellà.

Agustín Peralt (Doctor en Administració i Direcció d'Empreses) serà l'encarregat de donar tota una lliçó sobre productivitat directiva, alhora que aprofitarà per presentar el seu darrer llibre, ‘Lidérate' que dóna les claus del seu mètode FASE basat en el empowerment que facilita l'autolideratge i l'automotivació, millorant la capacitat d'organització de cada persona i, conseqüentment, incidint en la consecució dels èxits laborals.

El mètode FASE ja s'ha implantat amb èxit en nombroses empreses nacionals i internacionales. Durant el transcurs de la conferència podreu conèixer els principals valors d'aquesta metodologia des del recorregut lògic que requereix una transformació a la nostra forma de treballar fins a provocar un autonalisis del nostre dia a dia.

Agustín Peralt ha desenvolupat la seva carrera en multinacionals com Hasbro o Danone però també en petites i mitjanes empreses desenvolupant posicions directives en màrqueting, vendes i direcció.