Festa i portes obertes en el 10è aniversari de Citilab a Cornellà

Aquest divendres 10 de novembre Citilab convida a tota la ciutadania a participar en les activitats per a tota la família a la festa del seu desè aniversari, a partir de les 17h. I diumenge 12 des de les 10.30 h del matí hi haurà una Jornada de Portes Obertes amb tallers tecnològics i sostenibles pensats per gaudir en família.

La festa d'aniversari comptarà amb artistes, tallers, intervencions de caire cultural, presentació de l'aplicació mòbil Posa llums al Citilab (desenvolupada per l'equip d'Edutec del Citilab), conferències relatives a la realitat virtual i la intel·ligència artificial, i l'espectacle de màgia tecnològica Tecnomagos, seran alguns dels actes que dinamitzaran una tarda de celebració que conclourà amb un brindis de felicitació.

Diumenge, petits i grans podran implicar-se en la transformació de diversos materials en instruments i autòmats digitals de la mà de Luthiers Drapaires, gaudir de l'espectacle ‘Què cal fer per ser un científic' amb l'equip de Creaciència, pintar amb el robot pintor DiBot del Citilab, bufar les espelmes digitals del desè aniversari, aprendre a fer volar un dron i endinsar-se en el món de la televisió. A més, cada 15 minuts es realitzaran visites guiades al Showroom de Realitat Augmentada del Citilab.

En aquests deu anys de vida, Citilab s'ha consolidat com a referent nacional i internacional, sent el primer laboratori ciutadà europeu i una barreja entre un centre de formació i de recerca, una incubadora d'iniciatives empresarials i socials i, alhora, un centre digital d'innovació ciutadana.

Teniu fotos o videos del Citilab?

Per celebrar els 10 anys d'història del Citilab, s'ha creat una línia de vida digital que pretén rememorar la història d'aquest equipament de la ciutat, repassant esdeveniments, jornades i congressos nacionals i internacionals, projectes i iniciatives, treballs innovadors i imaginatius fets pels citilabers, etc. Si teniu algun record vinculat a la història del Citilab i voleu participar, envieu la vostra proposta d'imatge o vídeo a 10anys@e-citilab.eu indicant el vostre  nom, l'any que es va realitzar i l'activitat en la qual vau participar.

La participació es mantindrà oberta durant tota la setmana del 6 al 12 de novembre, i, properament, es realitzarà una exposició itinerant que es mostrarà a diferents espais de la ciutat durant 2018.

#10anysCitilab

Programa d'activitats 10è aniversari