Últims dies de la ruta QuintoTapa i altres plans al Què Fer a Cornellà

Aquest cap de setmana s'acaba la ruta per Cornellà del QuintoTapa, una edició que ha comptat amb la participació d'una vintena de bars i restaurants de Cornellà amb una clara aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, i amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat. Si encara no heu completat el vostre Tapaport, doneu-vos pressa en tastar algunes de les tapes creatives i innovadores que s'ofereixen enguany, voteu la que més us agradi i el millor cambrer o cambrera i participareu en un concurs que us farà guanyar suculents premis.

A més a més, a la plataforma Què Fer a Cornellà pots trobar altres plans per gaudir al màxim del cap de setmana. Propostes familiars com els "Dissabtes familiars" a les biblioteques de la ciutat, i teatrals com la de la companyia LaPerla29 "Un obús al cor", a la Sala Ramon Romagosa, o la de la companyia local Triangle Teatre amb "Un final feliç", a la Sala2.cat. I els amants de la rumba catalana tenen una cita ineludible a l'auditori Sant Ildefons amb el músic Peret Reyes.

Als parcs de la ciutat trobareu les activitats ambientals i al parc de Can Mercader, aquest diumenge organitzen la Festa del 38è Aniversari dels Amics de la Sardana, i a dins del Museu Palau podreu mirar Pel forat del pany: senyores i minyones o gaudir de l'exposició Gols de tinta que ens endinsa en el món del còmic vinculat al futbol. Una de les moltes exposicions i activitats que es fan duran aquest mes a Cornellà en el marc de la 33 Mostra de Còmic de Cornellà.

I els joves d'entre 16 i 35 anys teniu una nova cita amb les Nits Insòmnia: un taller d'Unkelele o provar el millor videojoc de futbol amb companyia dels vostres amics/es, són algunes de les propostes. Consulteu l'agenda de la web municipal per conèixer tota la programació de tardor.

Ja ho sabeu si no us voleu perdre res del que passa a la vostra ciutat: 

Què fer a Cornellà